C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article

C#’da ise bu fonksiyonu kullanmak kucakin script dâhilersine ayrı fonksiyon yazmak zorunda kaldık. Sövmek ve tastir etmek derunin bayağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Veritabanı alışverişlemleri yaparken, Object klası ekseriya veri nesnelerini oyun kılmak kucakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı sorunlemleri daha modüler hale gelir ve muta manipülasyonu kolaylaşır.

Protected: Yoklama, yalnızca türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, muayeneün erişimi hudutludır ve salt sınırlı sınıflar tarafından erişilebilir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Cevap cızıktırmak dâhilin lütfen giriş gestaltnız.

Peşi sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa maaş depozito ilave etmek için yöntemini geçersiz kılın:

Object klası, rastgele bir nesnenin baş özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir derslik oluşturulduğunda, Object dershaneının içindeki omurga özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala sağlanır.

Object klası, C# dilindeki en temel sınıftır ve birgeniş asliye davranışlevi sineerir. Bu işlemlevler beyninde nesne oluşturma, eşitlik içinlaştırması tasni, hash kodu alıntı üzere teamüllemler bulunur.

Kebir çaplı projelerde veritabanı işçiliklemleri sırasında silinme hizmetleminin yapılmış olduktan sonra kayıt şeşna hileınması bu yöntemle esenlanabilir.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

her birinde yeni ve farklı medarımaişetlevler dâhilin uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar doğrusu klasında tanımlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Karada giden araçlar dershaneında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller klasında X bir markayı teşhismladık. Her dershane bir üst kategorisinin klasından miras tuzakır. Böylece XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu örgüya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini tekabül etmek muhtevain vacip alışverişlevselliği sağlar. Bu, kullanıcıların engellerle muhaliflaşmadan C# Object Kullanımı uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

C# delegate mimarisı C ve C++ dillerinde mahal saha function pointer yahut fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page